13 ianuarie 2013

Otetul de mere, remediu si dieta

Otetul de mere este cunoscut si ca o reteta magica de slabit. Aceasta dieta nu este demonstrata stiintific si nici nu are la baza un algoritm complex pentru calculul caloriilor. Cura de slabire cu otet de mere este ca si un remediu naturist, care s-a pastrat de-a lungul timpului. Substantele care sunt continute de otetul de mere, acidul acetic, vitaminele B6 si C, fierul si magneziu ajuta la arderea grasimilor si intr-o perioada foarte scurta reduc tesutul adipos de pe solduri si talie. Mai multe detalii despre dieta cu otet de mere gasiti AICI.

Dieta cu otet de mere este foarte usor de tinut si mai ales, nu implica nici costuri foarte mari. Reteta cea mai consacrata de care toata lumea a auzit este aceea ca tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi 2 linguri de otet de mere si putina scortioasa intr-o cana de apa. Bea aceasta potiune inainte de fiecare masa de pranz si de seara, putin cate putin. Aceasta bautura iti va reduce pofta de mancare, iar datorita pectinei care este continuta de mere, se va regla absortia de grasimi si de glucide din organism. Important in aceasta dieta este faptul ca trebuie sa ai 3 mese in fiecare zi si sa tii cont pe cat se poate si de orele cand mananci.

Desi nu este demonstrat stiintific acest regim, specialistii sustin totusi ca pierderea in greutate se face treptat. Otetul de mere te ajuta slabesti rapid, dar nu un numar foarte mare de kilograme. Rezultate incep sa apara inca din prima saptamana. Cu ajutorul dietei cu otet de mere slabesti 1 kilogram in doua saptamani. Insa metabolismul se modifica, arderile vor fi mai rapide si in acest fel ai rezolvat problema kilogramelor pe viitor.

Pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, otetul de mere ajuta la tratarea mai multor afectiuni ale corpului. Printre numeroasele boli la care este benefica aceasta licoare se numara: migrene, afectiuni hepato-biliare, constipatiile, alergiile. La fel ca si in cazul dietei se dizolva 2 linguri de otet de mere intr-o cana cu apa, dar cu putina miere. Cu totii am trecut cand eram mici prin frectii cu otet atunci cand nu ne-a picat bine un aliment.

Daca te-ai hotarat sa urmezi cura de slabire cu otetul de mere e important sa stii ca trebuie sa faci si sport. Cel putin 30 de minute de misca in fiecare pentru a stimula organismul si pentru a-ti tonifia musculatura.

0 comments:

Trimiteți un comentariu