15 octombrie 2012

Utilizarea gelului de Aloe Vera

Tratamentele naturale bazate pe diferite specii de plante incep sa devina extrem de cautate in randul clientilor datorita costurilor reduse si numarului mic de efecte secundare pe care le pot cauza acestea. Daca analizam atent fiecare produs in parte bazat exlusiv pe folosirea diferitelor plante in procesul de fabricatie, putem observa ca majoritatea dintre acestea includ gelul extras din Aloe Vera.

De ce este Aloe Vera atat de populara printre produsele farmaceutice naturiste?

Dupa cum sugereaza si site-ul flpa.ro, multitudinea de antioxidanti, vitamine si minerale regasite in aceasta planta magica, constitue doar unul dintre numeroasele motive pentru care cercetatorii din domeniul medicinii au ales sa includa gelul extras din Aloe Vera in multe tratamente si cosmetice. Aceste substante chimice organice sunt esentiale atunci cand vine vorba de intarirea sistemului imunitar sau sustinerea unui nivel optim de energie in organism pe parcursul intregii zile. Cremele fabricate din Aloe Vera sunt extrem de eficiente in mentinerea sau refacerea sanatatii pielii. Cu un pH natural de 4.3%, Aloe Vera poate trata cele mai intalnite afectiuni ale pielii, precum acneea sau rozaceea. Tratamentul folosit impotriva acestor boli constau in consumarea zilnica, pe o perioada bine determinata de timp, a unui suc natural. Acest suc este se obtine prin combinarea gelului extras de Aloe Vera cu un agent de ingrosare a alimentelor numit caragenan. Consumul adecvat al acestui suc este util si in curatarea colonului, avand un efect laxativ asupra tractului gastrointestinal. In cazul in care urmati un tratament secundar, este necesar sa consultati medicul inainte de a consuma orice tip de suc produs din aloe vera, dupa cum ne amintesc si cei de la flpa.ro.  

Cum putem crea bauturi sanatoase incluzand Aloe Vera ca ingredient special

Prin combinarea gelului extras din Aloe Vera cu diferite fructe sau legume, putem obtine sucuri sanatoase si energizante in acelasi timp. Merele, capsunile, pepenii si grefele sunt fructele cele mai folosite in realizarea bauturilor cu un continut bogat de aloe vera. Pe langa acestea, unii oameni prefera sa includa si un morcov sau un castravete in compozitie.
Aceasta bautura energizanta trebuie consumata in fiecare dimineata si trebuie sa contina 20% gel extras din aloe vera si 80% din sucul obtinut din fructe si legume. In cazul in care suferiti de constipatie, inlocuiti sucul cu apa pentru o digestie mai usoara. Exista si cazuri in care consumul intern al produselor pe baza de Aloe Vera poate fi periculos. Femeile insarcinate sunt sfatuite de catre medici sa evite consumul de gel Aloe Vera pe perioada sarcinii, si pe o durata de 4-6 luni dupa terminarea acesteia. Persoanele care nu respecta aceste indicatii pot suferi crampe dureroase la nivelul membrelor inferioare, precum si la nivelul stomacului. Citind informatiile redate de site-ul flpa.ro, ne putem imbogatii cultura legata de aceasta planta magnifica si efectele ei asupra organismului uman. Aloe vera actioneaza ca:
  • agent de echilibrare al hormonilor
  • o planta magica atunci cand este folosita de catre femei pentru a incetini procesul de imbatranire a pielii
  • ajutor in reglarea fluxului menstrual al femeilor
Alte afectiuni populare care pot fi tratate cu ajutorul produselor Aloe vera

Caderea parului este o afectiune extrem de intalnita, mai ales in randul barbatilor. Folosirea sampoanelor obisnuite poate afecata radacina firului de par, cauzand o deteriorare profunda in cele din urma. Sampoanele pe baza de Aloe Vera, pe care le puteti gasi pe flpa.ro, au capacitatea de a penetra scalpul pielii de patru ori mai rapid decat apa, hranind radacina firului de par cu mineralele si vitaminele necesare dezvoltarii acestuia. Prin simpla folosire a sampoanelor produse din gelul Aloe Vera de doua ori pe zi, puteti sa preveniti sau sa stopati caderea parului in doar 2 luni de la prima utilizare.

1 comments:

  1. Numele meu este Alex Popescu cine doreste gel de alo vera sau alte produse sau informatii ma puteti contacta la nr 0724 686 220 sau email- flp_alexandru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere